Jumaat, 28 Oktober 2011

Alhamdullillah...blogger sinarraudah.com sudah sembuh & kembali

Sebelum nih PU ada buat entry pasal blogger Amy kat entri NI dan NI. Masa nih hanya ALLAH saja yang tahu betapa sedihnya hati PU bila dapat tahu berita kematian Amy. Hati nih tertanya tanya jugak la betul ke tak kan...PU bukan apa. PU akui blog sinarraudah.com nih memang selalu PU bukak kalau ada apa apa entry terkini daripada Amy. Kadang kadang PU akan tinggalkan komen kadang kadang PU jez jadi silent reader jelah. So, bila terima berita kematian Amy nih amat amat mengejutkan....

Namun segala khabar angin itu hanya dongengan semata mata. Memang agak melampau si Anon yang bermulut puaka tuh. Tergamak hati dia buat Amy macam tuh. Apa dia tak terfikir ke segala yang dia buat tuh mendatangkan dosa? Menyebarkan sesuatu yang tidak benar? Orang jenis macam nih bagi makan racun aje..

Namun apa daya kita sebagai manusia biasa. Hanya ALLAH saja yang dapat membalas perbuatannya itu. Haku kasi gabak sikit ayat nih bagi cik Anon tuh sedar, kalau tak sedar gak tak tahu dah nak cakap apa. Sedar banyak banyak yer wahai cik Anon!! Dunia ini hanya pinjaman saja. Sampai bila awak nak jadi manusia pendusta yang suka membuat huru hara? Ngko suka eh tengok orang bersedih?? Apa jenis manusia la ko nih...Heran aku cik Anon oii...

Namun, ALLAH itu Maha Berkuasa, Maha Mengetahui segala-galanya. Syukur ke hadrat Ilahi akhirnya Amy yang di gembar gemburkan kematiannya telah sembuh. Kini beliau kembali beraksi di dunia blog....Korang boleh baca entri terbaru beliau kat SINI...

Amy pun ada tinggalkan komen beliau kat fb PU macam kat bawah nih

klik untuk tumbesaran yang sihat yer

Alhamdullillah happy sangat bila dapat tahu Amy dah sembuh. Semoga Amy tabah menempuh dugaan yang mendatang.

3 ulasan:

  1. Thanks PU terharu sangat , menitik air mata baca entri awak ni..thanks sangat dan alhamdulillah amy dah semakin stabil dan sudah boleh melakukan kegiatan harian seperti biasa....mekasih sekali lagi dear..

    BalasPadam
  2. @Amy Syaquena
    u r welcome Amy :)

    happy dengar Amy dah sembuh

    BalasPadam
  3. ape ker giler org tu mende2 mcm tu blh wat main...tak masuk akal langsung kan..apapun alhamdulillah amy dah semakin stabil..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.