Terima hadiah daripada Kak Yong

Yeah! Yeah! dah terima hadiah daripada Kak Yong. PU kan ada join mini GA yang kak Yong anjurkan. Rasanya dah lama join PU pun tak hengat bila PU join. PU tau pasal kemenangan nih pun Kak Yong sendiri yang tweet PU. Thanks Kak Yong. Ekceli hadiah nih PU dah terima since last week tapi baru hari nih nak post kat blog. Memang suke buat pekasam betul daku nih. Huh!!!


Yang bunga tulip tuh PU buh dalam novel. Unik pe bookmark nih. Yang penyepit Minnie Mouse tuh PU buh kat peti sejuk..Ada magnet kat belakang sepit tuh. So, kalau dah ada magnet apa lagi kat peti sejuk la diam eh...FM penyepit baju..hehehe...

PU sukeeeeeeeeeee sesangat hadiah daripada Kak Yong.....

Nota kaki - Hadiah follower ke 300 blog Zana Adieyza PU dah terima. Cuma belum sempat nak post kat entry lagik.....Biasa la daku nih kan suke buat pekasam..hehehehe..

1 comments:

  1. PU, pasal entry tu xpelah dear.. zana x kisah pun samada PU buat ke x entry tu.. yg pntg PU dah terima hadiah tu.. tu yg lagi penting..

    keep in touch ok..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.