Tak sabar nak pos hadiah pemenang

Hahaha...PU dah settle buat semua. Balut hadiah bagai. Tinggal nak pos aje. InsyaALLAH Jumaat nih PU pos hadiah hadiah korang okeh...Sorry lambat sangat pos hadiah hadiah korang di atas ke'busy'an dan ketidaksihatan PU nih. Bukan PU sengaja takmo pos hadiah hadiah korang tapi disebabkan beberapa masalah yang tak dapat dielakkan terpaksa PU tundakan pengeposan hadiah hadiah korang korang.

Kat bawah nih PU list downkan nama nama yang hadiah korang PU poskan Jumaat nih. Plz alert okeh!!!

Fieda Aen Syeera Tiefazatie Izzaty Hedry Cempaka Kuning Cik Misi Emeera Asnary

Then, PU nak tahu siapa lagi yang belum terima lip gloss atau lip balm untuk Like Pic PU & Semua Dapat Hadiah. Ada yang PU dah pos tapi takde respon daripada pemenang pemenang....Ke korang tak dapat lagi sampai sekarang nih???Kalau tak dapat lagi plz inform PU a.s.a.p....PU nak tahu...PU nak clearkan semua hadiah hadiah korang korang. PU tak nak nanti bila dah tutup 'akaun' ramai yang tanya pasal hadiah...Hopefully korang bagi kerjasama kat PU okeh!!!

7 comments:

  1. @نور افيره
    dik nih pemenang ga akak yg lepas...
    adik punye hadiah nti akak pos yer..akak nak setel diorang punye dulu..akak ngah cari novel yg awk nk tuh

    BalasPadam
  2. @ainie yusof
    dun worry dear...nih nme pemenang pemenang yg lepas

    BalasPadam
  3. sis..ifa dh dpt dh hadiah sis bg..=)
    tq so much!
    nt ifa update n3 eh..=)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.