Semua orang dok sibuk post entry bergambar time raya, haku jugak takde gambar time raya

Hurmmm......sungguh hati ini jeles meles tengok korang dan korang post entry siap tempek pic pic time raya....As a blogger memang acara bergambar tuh WAJIB. Yelah bak kata orang boleh simpan buat kenangan. Tapi, PU nih satu hape gambar raya pun tak amik. Mana taknya, tahun nih beraya kat umah mentua. Pagi pagi dah sibuk buat itu ini. Bila semua dah siap, acara wajib bersalam dan bermaafan...Pastu, masing masing sibuk nak beraya umah family lain. Lebih lebih lagi family yang tinggal berdekatan...

Sehari sebelum raya memang kepala brain nih dah plan nak amik pic itu pic ini. Sekali bile dah tibe mase abis lupe sume. Bila tengok pic pic korang korang memang hati nih bagai tersiat siat tercarik carik halus....

Waaaa......menyesalnya tak amik pic keluarga time raya. Sedihnya.....Bila masing masing dah penat dan tukar baju baru perasan tak gambar lagik. Bila dah jadik macam nih sape nak tanggung???Lu pikir la sendirik...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.