Pencarian Gadis Simply Pretty Contest

kawan kawan yang kat luar sana ada sesiapa yang berangan ank jadi model fofular yang vogue tak. Muka masuk katalog Avon lagi. Korang tak nak ke popular satu Malaysia. Sana sini butik avon kat Malaysia nih terpampang muka korang..uittt..popular korang der...PU nak join tapi kan tapi kan daku sedar siapa diri ini. memang awal - awal dah disqualified. Tengok syarat yang pertama terus daku surrender...memang terang lagi bersuluh daku kena tendang awal awal.Titik. Noktah. Fullstop. Sudah sudah la tuh PU oiii toksah nak berangan. Sedar diri awak tuh dah masuk kategori mak orang...Uwaaa....daku bukan gadis kah???


Kalau korang rasa korang layak dan mencuba nasib, apalagi join contest yang dianjurkan Avon nih. Korang klik kat pic atas nih untuk baca syarat syarat yang diperlukan. Takpun korang klik FB Avon Malaysia. Hadiah hadiah yang ditawarkan pun menarik dan lumayan tau. Nasib baik daku tak layak kalau tak kompom korang kalah.hahaha...Sila muntah hijau!!! Memang statement yang menjengkelkan..Eeuuwww....

PU tumpang dua kaki je la ye kalau ada blogger blogger gadis yang nak join Pencarian Gadis Simply Pretty nih. Teruja PU nak tau sape gadis yang bertuah sangat tuh. Ha apalagi join cecepat sebelum tarikh tutup. 

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.