Makan makan @ Ice Room (Episod 2)

Salam peeps!!

Hehehe..malam nih PU makan makan @ Ice Room kali kedua. Kali nih PU pergi empat beranak, PU,incik hubby, Aina & Auni.

2nd time nih, PU order ice room perasa lain pulak. PU order blueberry snow ice. Incik hubby pilih durian snow ice. Pastu,PU order Famous Fried Rice. Untuk Aina. PU pilih Pure Fresh Orange dan French Fries.

Mula mula my snow ice sampai dulu. Sampai sampai jer terus snap pic dan sambar ice room tuh. Mana boleh tengok aje.hehehe...

Blueberri Snow Ice nih PU punye...sedap weii...Kismisnya besar besar ngko!!!

5 minutes later,my incik hubby's snow ice lak sampai. Incik hubby cakap memang sedap tapi baunya PU tak tahan. Kuat sangat bau durian tuh. Tapi sayang la incik hubby tak abis makan cuz bnyak sangat dia cepat muak.

Nih Durian Snow Ice pilihan incik hubby.....

Famous Fried Rice...ntah hape yang famous pun den tak tau ler..Famous la sangat....Tengok nasi goreng nih macam bese jer tapi selak selak nasi ada udang banyak...Puas ati la..

Aina dengan Pure Fresh Orangenya....Bukan dia abiskan pun...Pu gak tukang abiskan..

 Aiii...minum coke jer bang...ngeeeeeee

Nak pegang straw kena ada gaya okeh!!!Jari kena lentik lentik kan...

Malam nih jenuh PU nak perhabiskan makanan.m Makan nasi goreng pun tak abis dalam dua tiga sudu. Perut dah penuh la. Mana taknya,french fries Aina PU bedal, pure fresh orange PU bedal gak pastu makan lak aiskrim + nasi goreng mahu tak penuh tong dram perut nih..Ghasak la orang nak cakap PU melantak ke hape. Hado haku kesah????

Pendek kata memang berpuas hati makan kat Ice Room nih. InsyaALLAH lepas nih kalau ada rezeki lagi, nak try aiskrim perisa lain pulak.
Published with Blogger-droid v1.7.4

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.