Korang suka tak bila korang makan ada orang dok membebel bebel kat korang?

Salam peeps!!!

Petang nih baru ada kesempatan nak post entry.....Pagi tadi agak busy sikit cuz ada fitik kat ofis. Pastu, ada makan makan dan sudahkan claim apa yang belum selesai lagi.

Meh sini PU nak kabor satu cerita nih. Sebelum tuh PU nak tanya kat korang la kan. Kalau korang makan korang suka tak kalau ada orang duk membebel bebel tak kena tempat kat korang??Agak2 kan masa tuh apa tindakan korang? 

PU lak memang menjadi kepantangan time makan ada orang lain dok membebel bebel tak tentu pasal. Kompom PU akan tinggalkan makanan tuh dan angkat kaki terus blah. Biar la orang tuh nak terasa ke hape. Nak tahu kenapa PU bukak cerita pasal nih? Pasal kat ofis PU nih ada somebody yang suke membebel bebel tak tentu pasal. Time orang makan time tuh la nak membebel. Ikutkan hati memang nak angkat kaki blah macam tuh aje. tapi duk pikirkan rasa hormat tuh masih ada PU teruskan jugak telan makanan walaupun tekak memang tak rasa apa.

PU memang tension la dengan orang yang sikap macam nih. Bising bising bebel bebel..euww...Plz la tak kose mak nok!!! Rasa mahu saja daku staple + gam kuat kuat dengan gam gajah mulut manusia nih...Dah macam mulut longkang berpuaka...OMG!!!!!

1 comments:

  1. btl2...sgt tensen bila suke membebel dpn rezeki.. rs nk gunting lidah dia.. hilang selera mkn tau..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.