Hari yang agak kelam kabut

Salam peeps!!!!

PU nak mintak maaf sesangat kakt korang korang yang tunggu hadiah. PU tertinggal hadiah hadiah yang korang korang menang tuh kat rumah. Dah kelam kabut tadi nak pergi kerja sebab ada program...Sorry koraaaaaangggg....I promise by tomorrow i will post da parcel.....Sorry sesangat.......

Ok back to da title above...Korang nak tahu apa yang PU maksud kan hari yang agak kelam kabut??Pasal pasal....hari nih kat ofis PU sorang jer kerja (Admin)...My EO cuti bersalin...N17 pulak MC, Pemb. Am Pej. pun cuti...So, tinggal la PU terkontang kanting buat kerja sensorang....Dan yang lebih buat PU kelam kabut PU kena tanggung kerja my EO. Yelah dia cuti bersalin.....Actually PU berat hati nak tanggung tugas EO nih walaupun memang title nih akan PU sandang one day nanti. PU bukan apa, tak bersedia dan takut tak tertanggung bebanan tugas yang diberi. Yelah selama nih PU buat elaun jer kan sekali kena tanggung kerja EO, tak haru biru hidup haku...Tuh yang agak kelam kabut dibuatnya hari ini.

InsyaALLAH, PU try my best buat semua tugasan yang diberi. PU tak nak kepercayaan yang big boss bagi pada PU tuh di sia-siakan. PU akan buat yang terbaik dan sentiasa set dalam kepala hotak nih kalau orang lain boleh buat kenapa PU tak boleh buat ye tak???

Korang korang pernah tak tanggung kerja orang yang tugasnya lebih besar or tinggi daripada korang????

1 comments:

  1. penah jugak..semingu keja sampai kul 1 pg.. dari pg sampai pg.. cuak ..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.