First time update entry guna Galaxy Tab | Majlis Perkahwinan sepupu incik hubby @ Taman Datuk Harun


Hahaha...memang agak sengal tajuk entry daku kali nih. Punya lama Galaxy Tab berada di genggaman ku baru ari nih nak try post entry guna tab.

PU nak cerita sket pasal Ahad lepas punya kisah. PU dan incik hubby serta family in law pergi majlis kahwin sepupu incik hubby. Tak banyak pic yang PU snap. Before majlis persandingan mula, family pengantin perempuan bust tahlil ringkas. Alhamdullillah selesai tahlil ringkas. Maka bermula episod manusia yg berduyun duyun tiba datang memeriahkan majlis.

Incik hubby daku sibuk dengan kerja part time nye. Setiap kali ada jemputan kahwin,incik hubby mesti sibuk. Sibuk dengan kerjanya bakar mercun. Haiyakk..memang tak boleh di halang..

PU tempek dua tiga keping pic pengantin kat atas tuh, dah tengok kan... Memang PU tak dan nak snap pic sendiri lor,mcm takde mood je. Entry tertunggak pun banyak yang tak publish lsgi. Dok simpan buat pekasam. Memang mood nak update blog agak slow sikit sejak akhir akhir nih. InsyaALLAH mudah mudahan mood berblog PU akan kembali.

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comments:

  1. alaaaa.. napa x da mood.. akak pun publish guna hp je sekarang lagi sonang deh

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.