Entry Kasi Gegar pemenang pemenang CGL

Salam peeps!!!

Hari nih memang takde m00d la nak update entry bebanyak. Bukan apa, PU agak kurang sihat. Kepala pening pening lagi. Tekak sakit batuk tak henti henti. Nih semua gara gara makan ikan bilis goreng cili api yang kawan beli tuh banyak minyak. PU memang alah sikit kalau makan makanan yang terlebih minyak & ajinomoto. Kompom kepala ku pening. Satu lagi kerang. Memang daku takkan sentuh itu makanan!!!

Dah meraban PU nih.....Nape erk tajuk entry nih kasi gegar??Apa yang PU nak gegarkan??Haaaaaa.....meh sini PU nak kasitau. Sebenarnya tak la berapa gegar pun saja bikin gempak kat korang..hehehe...Kepada pemenang pemenang CGL yang PU anjurkan s0rry sesangat cuz masih "berhutang" dengan korang korang. Hadiah hadiah korang korang memang dah bungkus tapi masih belum ada kesempatan untuk pos.

Masih lagi dalam m00d raya so, memang nak buat hape pun macam malas sikit. Dis week, daku agak busy sedikit, so, insyaALLAH hadiah hadiah korang korang PU akan pos by next week. Ada sesetengah pemenang yang tak dapat hadiah walaupun dah berkurun lama PU poskan.....Agak sadis di situ hadiah tak sampai kat tangan pemenang!!!What to do?

SO, PU kena buat clearance semula. Kena check satu satu siapa yang masih belum terima. SO, mintak sesangat korang semua paham yer. By next week, PU try settle semua okeh.....

OMG!!!!PU terlupa ye nak announce CGL yang PU anjurkan masa bulan puasa. Keputusan pun tak keluar lagi. Ekceli, tak kisah la PU menang atau pun tak, janji PU mencuba. Adat la setiap pertandingan ada kalah dan menang.

Dengan ini PU umumkan LIKE & DAPAT HADIAH BY PINKUMMI dengan rasminya dah TUTUP. Rasanya voter terbanyak meti yang join dah tahu siapa pemenangnya kan? PU nak ucap berbanyak banyak terima kasih sebab vote PU banyak banyak. PU hargai usaha keras korang. Ekceli ada 2 orang yang RAJIN mintak tolong kawan kawan vote PU. PU terharu sesangat. Seperti semua sedia maklum hadiah voter terbanyak PU sediakan untuk seorang saja tapi memandangkan ada dua orang voter terbanyak So, PU sediakan hadiah untuk voter terbanyak tempat pertama dan kedua. Yang lain tidak berubah cuma untuk PU tambah satu kategori pemenang iaitu voter terbanyak tempat kedua.

Pengumuman pemenang pemenang akan PU umumkan selewat lewatnya 13 September nih okeh!! SO, stay tune!!

1 comments:

  1. salam PU...adoii...xsbr nk tau rsult...hik3..

    arap2 ade rzki cik firah yg bab like tu...hik3...
    pape pon...salam lebaran PU =)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.