Beli Roti Paratha kawan free sudu & garfu

Haaaaaa..............Meh sini korang korang. Sebelum nak tanya korang dulu. Korang makan tak roti segera paratha jenama kawan tuh? PU memang suke sangat roti paratha nih....Memang feberet la. Roti nih tak payah guna minyak kalau nak masak pun. Jez panaskan kuali then put the roti into ur kuali. Simple jer. Api jangan besar sangat tau hangus roti korang nanti.

Makan roti paratha nih memang kenyang tau. Sedap pun memang sedap. PU kalau malas nak masak memang makan roti nih jer. Tapi jangan pulak korang pikir PU malas masak incik hubby makan luar pulak. Bukan bukan bukan yer. PU memang malas nak masak kalau incik hubby takde kat rumah. Kalau dia ada of cos ahkak WAJIB masak okeh!!!


Nih dia roti Paratha Kawan yang PU cakap tuh...Yang nih plain punyer tau...Kalau korang suka perasa bawang ke hape memang ada..PU memang suke plain....


Beli roti Paratha free sudu dan garfu nih. Hadiah nih ada dalam bungkusan Paratha tuh. Jangan korang pergi tuntut kat kaunter hadiah pulak...

PU nih kalau beli barang pastu ada free memang akan daku grab cecepat. Memang gila barang free daku nih...hahaha....Yela siapa yang tak suka barang free kan....

Siapa siapa yang tak pernah rasa roti nih, elok sangat la korang try. Memang sedap wei. Serius PU cakap. Kepada yang sibuk berdiet boleh la amalkan makan roti nih kompom korang kenyang walaupun makan sekeping. Tak cukup sekeping makan dua keping tak cukup lagi?? Lu pikir la sendiri....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.