Khamis, 29 September 2011

Jom Tambah Follower

1:19:00 PTG 10 Comments
Salam peeps!!!!

Hari nih untuk entry pertama PU nak join segmen yang dianjurkan oleh Lulu. Bagus betul cik manis Lulu nih buat segmen yang kompom berdoyon doyon orang nak join.

So, takkan tengok aje kan. Jom la ramai ramai join segmen nih di samping menambah kenalan di blog boleh jugak kita kongsi pendapatan.


Nak join klik header okeh!!

tarikh tutp segmen nih Jumaat esok jam 3.00 petang yer kengkawan...

Rabu, 14 September 2011

Makan makan @ Ice Room

4:38:00 PTG 3 Comments
Hari Isnin hari tuh PU singgah bank Tabung Haji kat PD nak simpan duit PU dengan anak anak. Kena simpan duit cepat cepat dalam bank kalau kompom habis daku terguna...Ter la sangat yer...PU ajak mama dan adik adik PU teman sekali.

Lepas settle semua urusan tuh, hajat di ahti nak belanja mama dan adik adik makan kat Pizza Hut. Tapi my mama cakap tak nak makan Pizza dia ajak PU pergi Ice Room. PU on jer. Lagipun PU kan tak pernah pergi Ice Room. Bila mama ajak pergi sana, apalagi calo bete...

So, far memang not bad la makanan dan ice cream kat Ice Room nih...Memang terbaekk derr..Saat entry nih ditaip PU duk bayangkan ice cream kat Ice Room...Sedapnyerrrrrrr.........

Strawberry Snow Ice....Yang nih PU punyer...sedap beb!!!Terbaik!!!

Mango Pomelo Snow Ice nih pulak adik PU yang bongsu request..kecik kecik dah pandai pilih..cittt

Pure Watermelon Juice..No ice okeh!!!Nih PU orderkan air untuk Aina..memang budak tecik nih kerja dia melantak air nih jer....

French Fries nih Pu orderkan untuk Aina gak..her feberet okeh!!! Fried fries cepat abis sebab bukan Aina sorang yang makan tapi pakcik duk tumpang dua kaki menghabiskan kentang guring nih....

Yang nih pulak Black Pepper Sauce Chicken Rice....Serius sedap tapi tak abis pun PU makan sebab kenyang dok melantak ice cream.

Yang nih PU agak konpius sikit namanyer...Sama ada Mango Smoothies atau Milk Shake..Serius lupa...Sape  sape yang tahu inform la yer :)

Spicy Prawn Mee...My mama punyer request..Dia asyik cakap "Mee nih sedap kak Mimie. Rugi tak cuba."

Bukan main lagi senget benget mulut adik bongsuku mencekik kentang...hahaha...Si Auni ntah hape yang die tengok...

Gaya budak yang nak jadi model tapi tak jadi jadi...

Pandang pandang jeling jeling...Antara Cucu dan Nekma nyer....

Aina dan pakcik Arifnyer.....

Disebabkan amik pic guna Galaxy Tab..SOrang pun tak reti guna melainkan daku sendirik so, terpaksa snap pic perasan sendirik....Daku pun nak interframe gak....

So, the conclusion is Ice Room memang besh la....Lepas nih hajat dihati nak ajak incik hubby daku pergi lak...Nak try ice cream yang lain...