Update : Like & Dapat Hadiah by PinkUmmi

Salam peeps!!!

Takmo bebel panjang-panjang...PU nak update hadiah untuk voter terbanyak dan 3 orang yang bertuah...Hadiah2 untuk 3 orang yang bertuah dah ada cume untuk voter saja belum...Tapi PU dah ada dalam kepala brain nih nak bagi apa. Cuma PU nak korang komen setuju atau tak hadiah untuk voter yang PU nak bagi tuh.

Hadiah-hadiah untuk 3 orang bertuah

Gift drp Avon (Beg)
 
Untuk voter terbanyak

Pilihan pertama : Sehelai shawl + novel terkini keluaran Alaf21 (korang pilih sendiri) + cash RM 20

Pilihan kedua : Sehelai shawl + kerongsang + top up RM 10

So, korang mana satu yang korang akan pilih kalo korang voter terbanyak untuk Like & Dapat Hadiah by PinkUmmi? Pilihan pertama atau pilihan kedua??

9 comments:

  1. wahh.. nnti saya kan vote banyak2 yer :)
    kalau saya. saya nak yang pilihan pertama la.. :)

    BalasPadam
  2. NAK YANG NO.1 LA...NAK VOTE BANYAK2...TP CAM X LEH...BOLEH SEKALI JE..TULUN LA...

    BalasPadam
  3. @syawalsimpsons
    boleh aje nk vote byk2..kne id fb kwn2 atau sedara mara la

    BalasPadam
  4. pilihan pertama..hehe
    novel tu penting..hihi ^^

    BalasPadam
  5. OOO..PAHAM DAH NI...NK GAK LA WAT KAT FB EN ASBEEN...HUUHU

    BalasPadam
  6. love novel!hehe....tapi sure2 nana xdapat:)

    BalasPadam
  7. PU : sy de hapdet sal ni kt entry yg like pic PU...nnti jenguk2 la yer ^^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.