Update : Hadiah2 yang PU belum pos

PU mintak maaf ler sebab lambat pos hadiah korang. Nih pun ada yang belum sempat PU wrap hadiah....PU pun dapat tahu hadiah yang dipos selepas 22hb akan diterima selepas Raya. Lama gak nak tunggu kan. So, kepada sesiapa yang belum terima hadiah kemenangan tuh harap sabar menanti yer. So, PU pos dulu yang mana dan, PU akui memang agak lewat pos hadiah korang cuz masa yang tak mengizinkan. InsyaALLAH di lain masa PU akan cuba perbaiki kelemahan nih. PU memang tak suke buat orang tertunggu-tunggu hadiah tapi apa kan daya kan, PU hanya manusia biasa tak lari dari membuat kesilapan. SO, PU nak show pic hadiah yang PU dah bungkus cume tinggal nak pos saje....



Harap korang sabar menanti hadiah nih sampai kat depan pintu rumah. Kalau de yang terima lambat jangan khuatir lak...Pos malaysia kan dah bagitau selepas Raya baru diorang beroperasi macam biasa......

Nota kakitangan : Ada sesiapa yang masih belum terima hadiah daripada PU especially yang dapat FM, keychain & maskara. Kalau belum sat gi PU buat entry khas untuk korang maklumkan kat PU sebab PU dapat tahu de yang belum terima hadiah lagi walaupun PU dah anta sebelum puasa. Kepada yang like & semua layak terima hadiah pun PU akan buat entry sekali, senang korang tinggalkan alamat korang..yang dah anta tak perlu anta lagi la yer :)

5 comments:

  1. SALAM

    PINK UMMI ADA KAN ALAMAT RUMAH QUEENPINK..

    HARI 2,QUEENPINK HANYA TERIMA FM JE..LIP GLOSS TAKDE...

    BalasPadam
  2. sis..ifa xde dpt lgsg nie..1 pun xde lagi nie..

    BalasPadam
  3. ok je sis..hee..paham2..
    tp ifa ada tgl komen gak kat n3 panggilan pulau tue..
    sis xmarah kan..hee..
    sbb ada hadiah yg bulan jun ifa xde dpt nie sis..
    ifa dh wat list utk sis cek..
    tq so much sis!

    btw dh tgk n3 sis ina..best2 hadiah sis bagi nie..=)

    BalasPadam
  4. Terima kasih untuk blog yang menarik

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.