Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri | Ranking Tertinggi

Macam biasa PU jenjalan kat Nuffnang. Nak tengok graf macam mana..ok atau tak...Pastu, PU tengok kata kekunci atau lebih senang keyword la kan.....Nampaknye ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri mendapat ranking tertinggi....Ramai rupanya view blog daku cari ucapan nih yer..Maklum la kan mood Raya yang menjadi jadi of cos orang orang kat luar sana sibuk gugel ucapan Hari Raya...Mana la tau nak tulis dalam kad kasi bf gf tapi no idea nak tulis apa..So, gugel la kan hape lagi.....


See...fofular kan keyword Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Daku pun tak sefofular tuh....(-_-")

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.