Terima Kasih Nuffnang I Sayang Nuffnang ketat-ketat

Salam peeps!!!

Hari nih PU mulakan hari dengan senyuman yang melebor sampai ke telinga. Kegumbiraan berganda-ganda yiiihaaaaaa.....Sebelum nih PU duk sibuk-sibuk bising + sedih sebab status keahlian nuff PU bertukar jadi 'Ordinary' kan.....Masa tuh sentap abis jiwa raga berbakul-bakul PU rasa. Menangis air mata darah pun tak guna kan. Benda dah jadi. Masa tuh, baru la teringat nak nyanyi lagu Datuk Siti yang jiwang2 dan sedih macam orang baru putus cinta. Sedih tuh status kesayanganku bertukar dari Gliterrati ke Ordinary. Kekecewaan PU pasal nih korang leh baca kat SINI. Dah dua hari PU torai send ticket tapi tak boleh. balik-balik keluar Jawapan FreeCap tidak tepat. Aduhhhh!!! Hancur luluh hati PU nih..Rasa macam give up pulak. 

Tapi, Pu nekad nak bukak nuffnang dan try lagi sampai berjaya ke menara gading. Alhamdullillah, bila PU bukak akaun nuff PU, ada bintang berkelip-kelip kat situ. Satus PU dah kembali ke Gliterrati la...Bersinar-sinar bijik mata PU nih. Terharunya sebab Nuffnang dah kembali kan status kesayangan PU tuh. Nih yang semangat balik nak post enrty beriban-riban dalam sehari. Boleh ker???

Terima kasih Nuffnang kerana mengembalikan semula status daku itu. Sungguh daku terharu. Melompat-lompat kegumbiraan persis munyit dapat bunga..(^-^)..Nih yang buat bertambah sayang daku kat Nuffnang. Sayang Nuffnang ketat-ketat.

klik untuk tumbesaran yang sihat dan kuat

PU dah tak sedih-sedih lagi dan tak perlu risau kerana diriku begitu berharga..hahaha..Thanks Nuffnang for this special gift....


0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.