Siapa follower tiga kosong kosong?

Salam peeps!!!

Agak lewat sikit PU update blog hari nih. Ntah la mood nak update blog ke laut sebab dah dapat durian runtuh tiba tiba takde mood nak update blog..Apakah?? Tak patut PU jadi macam nih..So tak cool sikap PU nih..Cool la beb..durian runtuh, durian runtuh gak...blog tetap kena update gak...

Meh sini dekat dekat...Alhamdullillah follower PU sudah mencecah angka dua sembilan sembilan...Bukan nak membangga diri ke hape sebab follower dah ramai...Jangan fikir follower dah ramai dah popular macam Cik Epal, Ben Ashaari, Maria Elena, EqbalZack or bla bla bla....No no no...PU bukan nak riak or hape ke sebab follower ramai tapi rasa seronok kak Peah nih sebab ada yang sudi memfollow blog yang tak semenggah nih...

So, PU tak sabar nak tunggu siapa follower yang ke tiga kosong kosong tuh....Boleh review empunya blog dan lekat kuat kuat kat side lucky follower PU....

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.