Semalam dan Hari ini | Zuhairah Mustafa Al-Husin lagi

Sebelum nih PU ada heboh kecoh kecoh kat blog PU nih yang classmate PU Zuhairah Mustafa Al-Husin pembaca & pengacara TV9 ataupun Zuai accept gak friend request PU setelah sekian lama PU add dia as a friend...Since tahun lepas PU add tau...

Sekarang nih hari nih PU nak citer pasal Zuai lagi....Kali nih pasal keyword yang hamba hamba ALLAH cari kat blog PU....Semalam pun ada gak tapi PU tak sempat nak print screen keyword...Hari nih sempat la print screen...

Ada yang cari twitter zuai dan tudung online Zuai...Tetiba PU konpius jap..Zuai ada jual tudung online jenama sendiri ke???Erm..nih kena tanya Zuai sendiri jawabnya.


Kesian lak daku tengok graf keyword nih...paling tinggi pun dua orang jer yang search...Sodih la ai...Tuh la padahnye kalau malas nak update bllog..Amalkan la selalu...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.