Pergi China/Australia jez RM249??? | Murah wei....

Ha....korang ada yang berangan nak pergi China atau Australia???Nih tadi PU bukak web AirAsia tengah offer nih wei..Mai beli mai beli...3,10..3,10..hahaha...Biar betul RM249.00???PU macam tak percaya jer...Dah la sekarang nih memang PU sedang mencongak-congak nak terbang ke China....Seronok bila tengok officemate PU cerita pasal dia dengan wife melancong ke China...Korang boleh baca entry dia kat SINI.


Memang seronok wei bila tengok gambar-gambar yang officemate PU snap...Rasa macam PU ada sekali dalam gambar-gambar tuh..hahaha.....Pastu, dengar pulak briefing drp dia pasal China lagi lak melonjak-lonjak hati PU nak pergi. Incik hubby pun dah bagi green light..Kebarangkalian untuk dia ikut 0.00000001 jer...Abang askar payah sikit nak pergi melancong nih..Ada certain law yang diorang kena follow...

Korang nak join tak jenjalan ke China..Jom la...hehehehe...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.