Panggilan Pulau | Pemenang2 CGL PinkUmmi

Salam peeps!!!

PU rasa terpanggil dan dipanggil untuk mengepos entry khas untuk para pemenang CGL yang PU anjurkan sebelum nih sebab...sebab....ada one of da winner bagitau PU dia tak terima hadiah lagi...sob sob sob..ke mana agaknya hadiah tuh pergi erk cuz PU dah anta 2 minggu before puasa.....

So, kepada sesiapa yang belum lagi terima let me know yer...Seboleh2nya PU akan cube 'tebus' hutang PU kat korang. PU tak duga pulak ada yang belum terima...Pelik tapi benar..Tapi takpela yer..yang tak dapat hadiah tuh jangan sedih-sedih, PU akan ganti lain punyer...

Kepada korang korang yang belum dapat hadiah lagi, no need to worry okey!!Korang akan dapat hadiah kemenangan korang tuh gak....Tapi makesure details dah anta kalau tak anta macam mana nak pos. Korang
jez tinggalkan nama, alamat dan no.fon kat entry nih yer..Jangan riso details korang takkan dipaparkan..PU dah hide kan..hanya PU yang berkuasa dan de hak mutlak untuk bace details korang...huhuhu...

Kepada voter2 Like & Semua Layak dapat hadiah pulak...ada yang tak anta details lagik..Korang tak nak ke hadiah??Free tuh....Yang dah anta thanks a lot...X perlu anta lagi...Yang rasa details memang dah de kat PU pun tak perlu bagi lagi..Nanti PU jadi pening pening lalat. PU nak korang korang yang belum anta details tuh cepat-cepat la yer anta. PU nak pos lepas Raya nih. Takmo ada hutang tertunggak dengan korang...Please please please yer...Kalau ada kawan kawan yang tak tahu tolong2 la inform kat diorang sekali yer..

So, PU mintak sesangat bagi kerjasama kat PU. PU nak setelkan semua nih lepas raya nih....Sebab pasni PU nak rehat lama sket dari dunia penganjuran CGL...huhu..That's mean PU takkan anjurkan sebarang CGL sehingga 31 Disember nih..PU nak join CGL yang blog lain anjurkan saja...Bukan merajuk ke hape ke...nob..nob...nob...PU nak rehat lama cuz bulan Januari nanti PU akan buat Mega Giveaway sempena birthday PU, incik hubby & Aina...So, PU tengah riki riki nak cari penganjur untuk Mega Giveaway tuh..Hadiah2 yang ditawarkan insyaALLAH besh besh....Sebab tuh la PU nak rehat dari sebarang penganjuran CGL...Kira CGL PU yang terakhir ialah yang duk tengah melekat kuat dekat atas nih..

Nota kakitangan - Jangan lupa yer drop by korang punyer dettails dekat sini..dekat tempat lain takmo. PU bo layan.....

4 comments:

  1. Pink ummi saya la yg dimaksudkan tu..maskara x dpt..huhuu..x dak rezeki fara

    Komen pic PU dan semua layak dapat hadiah pon leh bg detail kat sini ker
    nama:fara
    no 5 jln sp 5B
    tmn sri puchong
    47100 puchong
    selangor.
    ok

    BalasPadam
  2. wah.. tak sabar nak balik umah ni.. nak tgk dh dpt ke blm hadiah dr pu ni... risau jugak ni xda org kat umah...

    nanti update dgn pu :-)

    BalasPadam
  3. salam sis..ifa xdpt lagi apa2 pun hadiah yg ifa menang drpd sis nie..

    1-bulan jun antara 10 org yang bertuah
    2-Komen pic PU dan semua layak dapat hadiah
    3-pinkummi 1st ga-saguhati pertama(cabutan kali kedua kalu xsilap nie)
    4-pemenang teka betol birthday ayah PU

    tue je kot ifa rasa sis..tq so much ye sis..
    ifa rasa sis dah ada details ifa..
    tp xpe la..ifa bg lagi nie eh..

    ATIFAH IZZATI WAHAB

    JKR 533/3 JALAN TEMASYA PANTAI,
    BATU BUROK,
    20400 KUALA TERENGGANU,
    TERENGGANU

    019-6356388

    tq ye sis..sbb buat n3 nie..leh gak ifa tanya sis nie..=)

    BalasPadam
  4. @fara
    xpe nti sy resend clear maskara dgn latest hadiah nih k....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.