Orang dah beli baju raya...Aku hape pun tak beli lagi...

Salam peeps!!!


Selama dua hari PU menyepikan diri dari blog ku ini hari nih dengan rasa kemalasan menguasai diri kuasa empat puluh empat PU update entry...Tadi check kat nuff graf blog PU..sob..sob..sob..agak menyedihkan sebab jatuh merundum untuk hari Sabtu dan Ahad. Padan muka PU kan kan kan...

Macam semua sedia maklum la kan, hari nih bonus untuk penjawat awam dah masuk..Ha.apa lagi shopping la kan..Takpun setelkan hutang apa yang patut...

PU ngan incik hubby baru hari nih terhegeh-hegeh nak shopping baju raya anak-anak. Orang lain dah siap 50% persiapan raya, PU satu hape pun tak buat lagi...huhuhu...Bagus tak PU??Kepala brain nih dah plan nak buat open house tapi open house kalau satu benda pun tak buat. Rumah pun PU tak siap kemas lagi. Macam tak excited jer PU nih nak celebrate raya....No..no..no..bukan tak excited tapi ntah la nape ngan PU nih...Tak suka buat persiapan awal-awal..Tak reti la...PU memang akan buat last minit. Masa tuh memang tak cukup kaki dan tangan buat itu buat ini...Haaa....

Hari nih akan kelam kabut la PU mencari baju raya anak-anak warna ungu. Incik hubbyku yang pilih tema raya tahun nih. Tahun lepas pun dia jugak..Tahun depan pun dia jugak..hahaha....Ikutkan PU senang jer..PINK kaler la..hape lagikan..Dah memang warna tuh yang akan kuar dari mulut PU nih...Nama pun PinkUmmi...Tak tahu2 lagi ker...

Kompom2 la baju raya PU nanti kena vogue...yeker??Tak kuasa haku...Okey la...PU ada kojo..Nak print out slip gaji..muahahaha....

2 comments:

  1. hihii biasala.. perempuan mesti suka pink.. hihii

    saya ni pulak dah beli pakaian raya.. excited sgt nak beraya.. thn lps berpantang, xdapat raya.. so, thn ni 1st time beraya sbgai is3 + ibu.. hihii

    ohya, pasal hadiah tu.. PU pos laju ke? ok je.. tp minggu ni saya balik kg.. sabtu malam br balik sungai petani

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.