Mood nak join CGL ke lautan samudera.....muahaha

Tak tau la nak cakap ape lagi...Memang seronok beronok-ronok kalo menang CGL melompat-lompat kegembiraan macam munyit. Bila menang of cos la bersemangat waja nak join CGL kan kan kan...Tapi PU nih tak tau nak cakap macam mana. kena ada mood kot baru join CGL. 

Kalo mood tuh ade dlm satu hari berpuluh-puluh CGL PU join. Kalo takde mood PU tengok jela CGL yang ada, ontok-ontok depan lappy. Memang dah ke laut mood PU sekarang nih. Mungkin ada something yang dok kat kepala brain PU nih kot. Dok pikirkan masalah negara...Huhuhu negara la sangat. PU sebenarnya risau dok pikirkan anak-anak yang panas badan bila malam. Mungkin sebab nih mood nak join CGL tuh ke laut tapi tak tahu la kalo kegilaan PU datang tetiba jer kan..Angin meroyan PU nak join nanti. 

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.