Menang GA : Saya Suke Online Shopping! dan She's No You : Giveaway

Salam peeps!!!

Sungguh-sungguh hati PU membara tahap lipan bara nih tau! Jeles menengok orang lain update blog dengan entry-entry yang superb dan berlomba-lomba ala-ala ikan lumba-lumba join CGL. PU??Tak dapek nak buat macam korang buat. Dari pagi nak pos entry tapi kotak untuk taip entry tak boleh guna. Dari pagi asyik macam nih jer. Macam mana PU tak bengang.


So, dengan rasa sebal di hati kerana diri PU dipermainkan, PU cari alternatif lain taip entry. So, entry nih PU taip guna Microsoft Words jer. Senang citer. Bila nak update entry kopi pasta jer.
Hati PU yang nak share kegumbiraan hari nih terbantut gara-gara prob nih punye pasal. Memang tau sampai hati. Sob sob sob….
Tapi, PU share jugak la kegumbiraan hati PU hari nih. Alhamdullillah rezeki di pagi Khamis, PU menang Giveaway : Saya Suke Online Shopping!! Dan She’s No You : Giveaway.
Thanks to IntaNBerliaN kerana dengan susah payah dan kerajinan beliau meng’inform PU pasal kemenangan nih.



PU dapat voucher diskaun RM10 by ButikPinkku  jika membuat pembelian RM60 ke atas. Voucher nih boleh di redeem via email.
Yang second PU menang She’s No You : Giveaway. Thank to Zie cuz inform PU pasal kemenangan nih. Kalo Zie tak inform kompom PU tak tau.


Bertuah no 52 tuh. Alhamdullillah. Nak tengok apa yang bakal PU dapat?? Ce view kat bawah dengan selembab yang mungkin. Surprise la konon-kononnye kan…






































So, dah terang lagi bersuluh kat sini yang PU bakal dapat shawl + aksesori + handmade free gift daripada penganjur. Suke suke suke..bertambah lagi koleksi shawl PU.

Tahniah kepada semua pemenang. Dah lama tak menang CGL, hari nih ada rezeki PU menang lagi.

Kemenangan bulan Ogos 2011 : 8 & 9



0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.