Majalah NUR keluaran September 2011

Korang dah dapatkan majalah NUR keluaran September 2011? PU memang setiap bulan beli NUR. Sebab apa nak tau? Sebab informasi yang ada dalam majalah NUR memang berguna. Macam-macam ada...Ada ruangan Gaya, Cantik & Sihat, Kerjaya & Bisnes, Mom's Corner, Citra Muslimah dan Airtangan & Idea Deko.

Apa yang menarik dengan NUR keluaran September 2011 nih???
Apa kata korang tengok dulu cover majalah NUR nih...


Dah tengok puas-puas???Cuba korang tengok kat bahagian atas sebelah kanan majalah nih....Kalau tak namapk meh sini PU bagitau korang....Jez jawab dua soalan muadah pembaca berpeluang menang tudung percuma...Kan ada tertera ayat nih--> menangi 65 Helai Tudung Percuma...Ha....oleh kerana daku ini sekarang nih memang giler sesangat nak join contest apa lagi, peluang ke'gold'an macam nih takkan dilepaskan...Harus ku cekup cecepat..hahaha...

Pastu sesapa kat luar sana yang guna produk Syahirah Iffah tuh kompom nak torai join contest yang dianjurkan untuk memenangi hamper produk Iffah kan??Ha apa lagi...Ada 50 hamper iffah berjumlah RM5,000 untuk dimenangi. Mana la tau kan korang salah seorang pemenang bertuah yang terpilih kan. PU takmo join contest nih..Daku nak join yang contest yang tadi tuh...hehehe

Korang-korang yang giler join contest tuh apa lagi???Takkan duk ontok-ontok aje tak pergi beli majalah NUR...Jom la... Grab one for urself....Lagipun tak rugi la kalau korang beli NUR nih pun...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.