Kad kahwin Norman Hakim & Memey Suhaiza I Eksklusif sesangat

Salam peeps!!!

Semua sedia maklum Norman Hakim akan menamatkan zaman dudanya dengan memey Suhaiza pada 24 September nih...wahhh...tak lama lagi dah...Menghitung hari diorang kan. Diorang pun sekarang nih tengah sibuk  mengedarkan kad undangan perkahwinan yang superb eksklusif tuh. Ce korang tengok kad kahwin diorang nih..Nice kan??


Punya la eksklusif kad nih. Dulu nak gak PU berangan nak buat kad kahwin macam nih tapi apa kan daya bajet tak cukup...huhu....Lagipun PU duk pikir la kan kalo buat kad kahwin cantik-cantik pun tak guna gak penyudahnya dalam TONG SAMPAH tompek kad kahwin tuh..Betul tak??Popular sangat la PU nih orang nak keep wedding card PU dengan incik hubby...

Tahniah untuk Norman dan Memey...All da best ya!!

2 comments:

  1. jeles la dengan depa ni
    dapat tajaan juta juta wooo
    nak jugekkk :p

    BalasPadam
  2. kawen juta2, card kena ekslusif macam ni la. bape la agaknya harga sekeping tu kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.