Entry review hadiah yang dah terima

Salam peeps!!!

Patutnya minggu lepas PU dah post entry pasal dapat hadiah-hadiah nih tapi terlupa lak. Minggu lepas PU dapat hadiah felt keychain Angry Bird hasil kemenangan Sidratul Muntaha Besday GA tuh...Comel sangat-sangat keychain nih. PU gantung kat beg...Aina tengok geram jer....


Pastu, PU terima hadiah daripada Fara Najihah. Yang nih bukan menang GA tau tapi PU bertuah terpilih sebagai follower blog Fara yang ke-999. PU dapat shawl. Cantik sangat-sangat shwal tuh. Thanks yer Fara for the awesome shawl.


Semalam PU ada terima hadiah drp AuraTudung tapi PU tak sempat nak snap pic la. PU dapat shawl warna ungu dan Ray Ban bingkai kaler putih. Huh..bergaya sakan PU tahun nih sejak lepas dari perintah berkurung a.k.a berpantang..hahaha....

Opss!!!PU terlupa lak...PU pun dah terima hadiah daripada SyawalSimpsons sebab memang teka-teki destinasi percutian. PU dapat barang hiasan drp melaka. So nice. maap tak snap pic gak...InsyaALLAH ada masa PU update entry khas untuk review hadiah-hadiah yang PU dapat. Hah..tengok la samapi muntah hijau kuning...muahahaha

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.