Dua Tujuh Satu....

Salam peeps!!!

Alhamdullillah selesai sudah tadarus Al-Quran kat tempat keje PU. Abis jer tadarus PU check blog, teengok-tengok dah ada 271 follower. Syukur hari demi hari follower PU bertambah walaupun tak sehebak blogger-blogger yang fofular....

PU dengan rasa rendah diri dan tawaduk PU nak ucapkan beriban-riban terima kasih kepada follower PU yang ke dua tujuh satu iaitu ARIF FITRI. Arif ada dua blog iaitu FANTASI vs REALITI dan MUZIKA.


Blog Fantasi vs Realiti bagusssssssssss!!Banyak info-info yang uols tak tahu akan uols dapat kat sini. Tak caye? Klik pic kat atas untuk terus maju ke blog Arif nih..yihaaaaa!!!!


Blog 2nd nih pulak lebih kepada lirik-lirik lagu. Uols yang suka sangat kumpul lirik lagu meh datang kat blog nih. Klik pic kat atas nih tau, tau!!

Dengan jayanya PU dah jadi follower Arif kedua-dua blog hak milik tercipta Arif nih. Thanks to Arif cuz menyudikan diri jadi follower PU...muahaha...Mesti uols nak tau kenapa PU dengan kepoyoan post entry pasal follower ke dua tujuh satu nih. Dua tujuh satu tu PU amik sempena bezday buah ahti pengarang jantung PU, Nur Aina Zahirah kesayangan daku tuh la...Bezday dia kan 27 Januari. Sebelum nih PU cari follower ke 131 dan 221... 131 tuh bezday PU, 221 tuh bezday incik hubby ku...

Sekarang pencarian PU untuk follower2 nih dah berakhir. PU nak tunggu follower ke 504 pulak sempena bezday buah hati PU yang kecik tuh, Nur Auni Najwa..Agak2 kan bila la PU dapat follower tuh kan..kan...

Anyway thanks to Arif lagi sekali kerana sudi follow blog PU. U follow i, i follow u back....hehehe...Akan PU letakkan blog Arif kat ruangan Lucky Follower PU...So, senang nak review blog Arif nanti.
Keep blogging ya!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.