Day 14 - Perkara menarik yang anda lakukan hari ini

Salam peeps!!!

Uit!!!Sekian lama PU meng'stop'kan diri dari 30 hari sahut cabaran kat blog..Busy sangat ke sampai takde masa nak update? Macam mane nak cakap erk....Nak kata busy de la sikit sikit tapi tak la busy bee sangat kan...huhuhu.....

PU nak sambung sahut cabaran yang terhenti separuh jalan....Cabaran hari nih ialah perkara menarik yang anda lakukan hari ini...Erm.....perkara menarik erk??hehehe...

Puan puan tuan tuan sekalian....

Perkara menarik yang PU lakukan hari ini ialah dengan meng'drift'kan diri kat atas highway dengan kelajuan 170km/j.....huh??Sungguh tak cool okeh!!!Nih kalau incik hubby tau mau dia bukak kitab 44 hari 44 malam tanpa henti....

PU memang macam nih...Kalau dah lewat kompom akan daku pecut laju. Dari Telok Kemang ke Seremban jez 10 minit...Sedangkan kalau ikut pada perkiraan asal, dari Telok Kemang ke Seremban dengan kelajuan yang standard mengambil masa 20 ke 25 minit....

Amacam??Menarik tak apa PU buat hari ini...Puji la sikit..menarik kan kan kan..huhuhu....
Bangga sangat la daku dengan pecutan maksima tuh...PU selalu membebel bila incik hubby drive laju laju tapi PU pun sama gak...

PU membebel pasal dia drive laju laju bila PU dan anak anak ada sekali. PU drive laju laju bila sensorang jer...Kalau ada anak memang slow siput babi la PU drive.... Tuh pun kalau ada sedara mara terserempak dengan PU, diorang komplen PU drive laju jugak...Erm...Pasni PU drive 20km/j...Kompom daku mengantuk punya....

Pesanan PU kat korang korang berhati hati di jalan raya. Drive dengan kelajuan 80km/j..Ikut had kelajuan yang tertera....Contohi la PU.....hahahaha

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.