Dapat Kad Raya daripada blogger2 ngetop | Cek Raya

Salam peeps!!!

Alhamdullillah dah puasa ke dua puluh lima hari nih....Tak sabar jer nak tunggu Raya Selasa depan..huhuhu...Kaki PU nih lenguh lenguh lagi. Gara gara nak uruskan something important kat KL petang semalam.....Kira semalam PU kerja separuh hari dengan keizinan my bos okeh...

So, pagi pagi datang tengok atas meja ada tiga surat untuk PU...Yang dua tuh PU boleh agak kad raya sebab size yang besar memang tahu la...Cume PU tertanya tanya siapakah gerangan yang bermurah hati bagi kad kat PU yang tak berapa fofular nih....

Bila dah bukak dua dua kad tuh rupa-rupanya daripada blogger blogger yang ngetop...huhuhu...Nak tahu siapa???Ce teka...Yang satu tuh PU dapat kad raya Hospital Sultan Haji Ahmad Shah dan satu lagi kad raya Tentera Laut Diraja Malaysia plus bookmark sekali (hadiah menang GA yang blogger nih anjurkan)

Rasa-rasanya boleh agak tak siapa penghantarnya???


Harus kena balas kad raya nih...Thanks to dis two gojes bloggers for da Raya card....

Haaa....yang nih lagi besh...Alhamdullillah rezeki nak raya nih....PU dapat cek raya....Daripada siapa tuh rahsia la..Takde kena mengena dengan yang hidup atau pun meninggal dunia...haha...Yang penting nih bukan cek daripada biz MLM....Duit nih PU nak beli something yang PU idam idamkan. Kalau dapat beli apa yang PU nak tuh..hohoho..dunia ini ana yang punya!!!!!PU dapat duit raya RM++++.++



Syukur sangat sangat...Rezeki ALLAH berikan pada PU.....Jadi PU dengan suka hatinya nak kongsi rezeki yang PU dapat nih dengan kawan kawan blogger. Tapi untuk 3 orang terawal yang komen entry nih la yer...PU akan beri shawl kat korang....Mula mula tuh nak buat GA tapi memandangkan PU dah cakap GA yang sedang berjalan nih merupakan GA yang terakhir untuk tahun nih, jadi, PU bagi kat sesiapa yang bertuah. Siapa cepat dia dapat....

Haa...apa tunggu lagi..Cepat!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.