Ally Iskandar pulak putus tunang.......Sekarang nih musim orang putus tunang ker?

Kecoh kat sana sini pasal pertunangan Khairul fahmi dan blogger jejariruncing yang putus di tengah jalan..Bukan kat tengah-tengah jalan diorang putus yer...tup tup tup sekarang nih kecoh Ally Iskandar putus tunang dengan Nur Aishah Naib Juara Gadis Melayu musim pertama. Alaaa...saing-saing Aida Gadis Melayu tuh...

PU ada gak dengar tapi tak tau sejauh mana kebenaran yang diorang putus tunang. Tapi setelah diakui sendiri oleh Ally Iskandar, maka, sah dan sahih la diorang dah putus tunang dan diperkuatkan lagi dengan status Facebook Nur Aishah "I'm Officially Single". Diorang putus bukan disebabkan orang ketiga yang tapi sebab kesibukkan masing-masing mengurus kerjaya. Apa punca diorang putus hanya diorang sahaja yang tahu. Namun Ally Iskandar menyatakan mereka berpisah secara baik. Walaupun dah putus tunang still berkawan baik. Bagus la kan macam tuh takmo gaduh2...Mak tak ajar macam tuh kan kan


Mungkin jodoh diorang setakat nih saja kan. Ada hikmah setiap apa yang berlaku. Hanya ALLAH yang tahu perjalanan hidup hambaNya. Sebagai hambaNya, kita kena terima dengan hati terbuka.

pssstttttt Agak musykil la dengan Nur Aishah nih. Masa Gadis Melayu dulu cakap ikhlas bertudung sekarang nih pe kes bukak tudung. Apakah??Opss.....shhhhhhhhhhhh

2 comments:

  1. yeah.pelik jugak tengok, apsal tunang Ally xpkai tdung plak ni? haish.... ape la....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.