Al-Fatihah | Kembalinya adik Dania Emelda Aqasha ke rahmahtullah

Salam peeps!!

Semalam PU ada post entry pasal adik Dania kat SINI. Pagi nih PU check blog ada blogger maklumkan yang adik Dania telah kembali ke rahmatullah. Cepat-cepat PU terjah blog Leen. Ya, ALLAH sungguh hati PU tercalar mendengar khabar berita nih. Walaupun PU tak kenal rapat dengan Leen namun sebagai seorang ibu PU tururt sama merasa kesedihan dan keperitan yang dialami Leen.

Entry yang Leen post kan semalam......
puteri ku dah kembali kepadaNya pd pukul 3.19 ptg td....... 
Leen, tabahkan hatimu menempuh segala ujian ALLAH. Walau perit hati untuk menerima pemergian puterimu namun percayalah bahawa Leen merupakan antara golongan yang terpilih olehNya. Di syurga sana puterimu itu menanti kedatanganmu.......

Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah adik Dania Emelda Aqasha.....

4 comments:

  1. semalam sue pon baru gak baca...pastu tetibe dapat tau dalam 1 hari je anak leen dah tak da...sangat la sedey...adoi..sue baca pon menitik air mata ni....

    BalasPadam
  2. al-Fatihah utk arwah...memang sayu baca entri2 leen tu...

    BalasPadam
  3. @syawalsimpsons
    tu la sue sedih sgt2....bile bce entry leen tuh sayu jer hati nih..terus teringat anak2 kat umah makcik...

    BalasPadam
  4. @aanie
    betul tuh aanie..sayu sesangat kan kan...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.