Update : PU mencari 4 pemenang 1st Giveaway by PinkUmmi

Pemenang-pemenang bai 1st Giveaway by PinkUmmi dah pun diumumkan tapi sayang 14000 kal sayang ada 4 orang pemenang yang tak alert dengan announcement yang PU buat. PU dah tinggalkan jejak suh anta details tapi still takde respon. SO, PU kena cari pemenang baru la jawabnya.

So, kepada yang tak bernasib baik mana la tau uols terpilih sebagai pemenang kan....

PU akan cari pemenang2 baru untuk kategori nih :-

a) Pemenang tempat ketiga referral tertinggi - Pemenang tempat kedua referral tertinggi GAGAL send details spt yang PU nak. 

b) Pemenang2 saguhati tempat pertama dan kedua

c) Pemenang saguhati tempat keenam dan kesepuluh

So, check it out!!!

Bla-bila masa saja PU akan announcekan nama2 pemenang yang baru..

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.