Sugar Glidder vs Tupai Tanah

PU post entry khas untuk adik sepupu PU Eyka....

Ekceli sekarang nih semua sibok cerita pasal Sugar Glidder afta one of da blogger masuk segmen dlm Majalah Tiga cerita pasal Sugar Glidder. Seyes PU cakap memang comei Sugar Glidder tuh...

Disebabkan kegilaan orang-orang kat luar sana nak bela Sugar Glidder, maka penyakit nih dah berjangkit kat adik sepupu PU, Eyka Arm Syafiqah



Maka dengan penuh bangga budak tecit nih post pic dia dengan haiwan comel kesayangan dia..PU punya excited hengatkan dia dapat la Sugar Glidder tuh...Sekali bila tengok wall post dia Tupai Tanah da....Tengok macam seakan2 Sugar Glidder...Bila tengok betul2 cittt...tertipu PU...Mentang2 PU nih rabun....

Enjoy la yer tengok pic2 adik sepupu PU nih dengan iCE mucuk dia nih....Nak kenal dia dengan lebih dekat klik jer kat nama dia tuh...Fb na bukan blog tau.




0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.