Shawl murah untuk dijual!

Yiihaaa....PU mula berjinak-jinak dalam dunia biz pulak. Macam tak percaya pulak. Yang PU jadi wakil Avon tuh biz gak kan..huhu..Ntah pape PU nih. Macam la tak pernah buat biz..:)

PU nak inform kat uols PU ada jual shawl yang cantik, lembut dan murah untuk dijual. Siapa cepat dia dapat yer. Yang paling bestnyer shawl tuh semuanya berharga RM13..Murahkan...Shawl tuh tak banyak ada 13 helai jer. 

Esok PU post pic-pic shawl yang PU nak jual tuh yer. Patutnyer PU post tadi tapi kabel kamera tertinggal kat rumah. So, esok jela PU post entry tuh yer.

Apa yang penting PU dah grab sehelai shawl warna pink lagi..huhu...Sebelum orang lain grab baik PU grab dulu kan. So, uols tunggu jela yer esok. Mungkin tengahari PU upload cuz pagi sok PU kena bawak Aina pergi check up enjit setahun 6 bulan. Pastu, sok ada majlis perpisahan dua orang staf kat tempat keje PU. Mungkin PU lambat sikit post entry pasal shawl tuh. Hope uols sabar tunggu yer.

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.