Sape mate saye bulat??

Nih PU nak wat announce sket. Sesape yang tinggalkan jejak kaki kat shoutbox PU tuh tolong la bagi link url blog uols yang betul. Senang PU nak jejak balik dan follow. Jangan la bila PU klik kat nickname uols keluar ntah hape2 benda alah mengarut2.

Sebagai contohnye PU cube jejak balik empunya nama mate saye bulat kat shoutbox tapi bila PU klik kat nama dia tuh kuar microsoft office outlook. Dua kali PU klik keluar gak benda yang sama. Kepada empunya mate saye bulat plz yer tinggalkan jejak awak balik. tak seronok la awak follow PU tapi PU ontok2 jer wat budus kat sini tak follow balik kan...Bak kata orang what u give u get back la kan...




PU try lak klik kat pic die kat kotak Hensem & Beuti tapi sayangnyer takde appear blog dia pun. Yang keluar blog2 yang dia follow...

So, attention tuh mate saye bulat. plizz yer tinggalkan jejak awak semula..

TQVM

1 comments:

  1. heheeekk. terase la awk. kite lah tuh yang awk mention. HAHA. now awk boley come to my blog

    http://sitizarizza.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.