Review hadiah-hadiah kemenangan CGL yang dah diterima

Alhamdullillah minggu nih jer PU dah terima 3 hadiah menang CGL...Before dis PU de inform yang ada hadiah-hadiah yang still belum diterima lagi....So, hari nih PU dengan bangganya post entry pasal hadiah-hadiah ynag dah diterima tuh....


Contest : Saya Sayang Anak Perempuan Saya Kerana.... : Saputangan


Giveaway Edy : Jangan Main-Main! : Brain Puzzle


Ha...ni batch bro Edy yang diselitkan dalam kotak...wahh..PU suka PU suka :)

 Nih lak buku yang ada dalam kotak tuh..memang disertakan sekali..PU dah tengok2 buku tuh memang menguji brain PU nih..muahaha


 Aien 1st GA Contest : Coin purse LV

Thanx a lot tuh penganjur2 cuz sudi pilih PU jadi pemenang....Afta dis ada hadiah yang PU still tunggu....Berdebar2 nih...muahaha

2 comments:

  1. byk adiah.. tahniah... tag PU

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...selamat sampai hadiah tu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.