PU kembali

Salam peeps!!!

Pu mintak maaf kat kengkawan semua kalo PU tak reply komen, email dan sewaktu dengannya. Sebelum nih PU de gitau yang PU tak sihat.  Saat entry nih di taip PU still tak sihat lagi tapi leh la buat kerja yang ringan2. PU demam urat dan sesak nafas. Seksanya PU tahan sakit hanya ALLAH sahaja yang tau. Nak makan dan minum pun tak boleh. Bisa sampai ke tulang. Mencucuk-cucuk...

Hari nih kelam kabut la PU nak update entry, check penyertaan GA yang PU anjurkan baru2 nih dan sewaktu dengannya la...Memang kelam kabut giler2...

Tapi PU cube sedaya upaya settle kan semua kat atas....Hadiah2 pemenang2 lak otw...Banyak benda PU kena settle kan...Join CGL???Mampuih PU nak kejor..dua hari tak online dah beriban2 GA & Contest baru datang...Giler PU macam nih...

InsyaALLAH PU try my best ye settle semua secepat yang mungkin...
Doakan PU cepat2 sembuh yer...

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.