Pencarian follower ke 200 dan 221 berakhir!!

Alhamdullillah hari ke hari follower PU bertambah. Semua nih berkat usaha PU join segmen abg Ben dan Luna Lanun. PU tak sempat nak terjah blog-blog yang dah follow PU. Ada yang PU sempat balas kunjungan diorang. InsyaALLAH, PU akan usaha untuk terjah blog-blog yang follow PU tuh.

Before dis PU ada post entry tentang pencarian follower ke 200 dan ke 221 kan??Alhamdullillah PU jumpa sape orang yang bertuah. Thanks yer follow PU. Pu dah follow uols back.

Follower PU yang ke 200 ialah II Zaty II

klik untuk terus terjah blog II Zaty II

PU dah terjah blog II Zaty II. Cik punye blog nih school lagi upenyer. Blog dia nice & sweet jer. Nak loading pun tak berat. Tak caya jom terjah blog Zaty. Kat bawah nih header adik Zaty.



Follower PU yang ke 221 pulak dikenali sebagai Annie Yusof. Nak tahu kenapa PU sibuk sangat cari follower ke 221?? Sebab 221 tuh tarikh bufday incik hubby PU. 22hb 1...Kalo follower ke 200 tuh biasa la kan...Pu dah pun terjah blog Annie dan PU agak Annie nih still baru lagi dalam dunia blogging cuz follower dia tak ramai lagi. Blog Annie pun nice jer...

klik untuk terjah terus ke blog Annie

Ha nih pulak header cik adik manis nih


Nice kan..Ha....apa lagi jom terjah kedua-dua blog cik adik manis nih. Tak rugi kalo terjah. Boleh tambah follower dan kenalan..Betul tak??

Sebagai menghargai diorang berdua nih PU akan letak diorang kat Lucky Follower Bloglist..Special edition tau!!!Hehehehe...

4 comments:

  1. xsangka sy bertuah rupanya...hehe..tadi dah tengok,tp tak rasa diri bertuah..tu yang tak baca sampai abis entri ni...anyway,tq :)

    BalasPadam
  2. ops lupa. saya ainie la..bukan annie..hehe

    BalasPadam
  3. waa ~ terharu+bangga ! hehe :)
    btw , thnx yaa pink ummi !

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.