Nak jer haku sepak dan sepak diorang nih!!!!

Salam peeps!!!

Macam biasalah pagi2 PU akan check email, bukak blog dan dalam masa yang sama bukak FB gak. Sekali bila check kat wall post FB PU ada minatang yang bikin gua panas beb pepagi bute nih!!! Seronok sangat ke tayang duit yang KAUORANG dapat tuh kat orang lain?? Apa faedah yang KAUORANG dapat buat macam tuh? Hape?? Hengat den nih mato duitan ko? Promo macam-macam nak tarik minat buat duit..eeeee tolong la sikit pun gua tak layan..Cukup cukup la nak tayang duit tuh..Tolong la jangan semakkan wall FB haku dengan iklan low class KAUORANG tuh. Ce guna cara lain nak tarik minat orang. Tapi yang pasti orang tuh bukan PU okey...Sikit pun PU tak kesah dan akan hamek tahu.


PU naik meluat dan menyampah dengan iklan-iklan macam nih yang dok suka tayang duit kat orang lain. Hello...tak semua orang mata $$$ tau!! Dan tak semua orang akan terpengaruh dengan semua tuh. Nak jer PU sepak dan sepak orang yang tag PU nih. Hangen jer..Tuh yang kekadang malas nak online FB...

Agak2 uols la kan apa yang patut PU buat???PU dah penat asyik remove dan bagi warning but still jugak jadik..

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.