Misi mencari follower ke 200 dan 221

Salam...


Alhamdullillah semakin hari semakin meningkat bilangan follower PU walaupun tak beriban-riban macam blogger2 fofular da vas tuh!!!

Sebelum nih misi mencari follower ke 100 dan 131 dah pun selesai. Tinggal nak pos hadiah untuk diorang jer. InsyaALLAH takde aral melintang hujung bulan nih PU pos hadiah-hadiah follower dan pemenang2 CGL yang PU anjurkan. PU mintak maaf na cuz lewat pis hadiah uols. Cian uols ternanti2 hadiah drp PU..Harap bersabar yer...

Cuma follower PU yang ke 131 belum meninggalkan details. Sat gi PU nak gi jejak kasih follower PU yang ke 131 nih....Ok tadi PU check follower dah meningkat ke 171..So, PU wat entry khas nih untuk mencari follower ke 200 dan 221...Mesti uols tertanya-tanya kenapa PU cari follower ke 221??yang 200 tuh macam biasa la kan...PU cari follower ke 221 tuh cuz nombor nih sama dengan tarikh lahir incik hubby PU, Mohd Fadeli. So, kita tengok nti sape yang kena!!!Hadiah yang follower dapat tuh tak la mahal mana, tak kira mahal atau murah janji Pu menghargai uols yang follow PU nih. Ada gak yang sudi singgah blog PU yang xla fofular mana...

Takde apa yang PU dapat bagi kat follower2 kesayangan PU nih melainkan menghargai uols dengan cara bagi hadiah kat follower bertuah dan anjurkan CGL.....hadiah yang PU bagi pun tak semahal mana. Ada rezeki lebih PU bagi. 

PU tak sabar tunggu follower2 yang ke 220 & 221 nih. InsyaALLAH masa tuh akan come2 to me..ngeeee :D

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.