Mari beramah mesra dengan Azhafizah

Huhu...
Mesti Fiza terkezut beruk kalo tau PU buat entry nih...
Bukan hape tetiba je ada kuasa elektrik merenjat segala urat saraf PU nih. Dengan pantas dan efisiennya PU taip entry tanpa fikir panjang. Kalau uols nak kenal dengan Fiza klik aje kat nama dia ok..Entry sebelum nih PU ada gak war-warkan GA anjuran Fiza dan hadiah yang PU dapat dari Fiza. So, make over blog nih salah satu hadiah yang PU dapat. Bermula episod merenovatekan blog PU. Blog PU akhirnya bertukar rupa hasil air tangan Fiza la. PU cume draft kan aje. Segala touch up blog nih Fiza buat. So far memang PU puashati. Memang terbaek dari ladang...Jom review ghupe blog PU...macam yang uols tengok skang nih ler..
Pu curik pic2 nih kat blog Fiza..Maap yer..

Nih ghupe blog PU yang Fiza design

Nih la signature PU...Bukan main lagi pic PU nih....

Nih pulak watermark PU. Yang memang PU serah bulat2 kat Fiza design ghupe watermark nih. Siap jer, PU tengok dan terus guna. Memang suka dengan watermark nih..


PU ada inform kat entry sebelum nih pasal kemenangan PU join Giveaway 1k yang Fiza anjurkan dan hadiah-hadiah yang PU dapat. Entry nih PU ulang tayang semula eh apa hadiah PU dapat. Hadiah-hadiah yang PU menang tuh dah pun selamat sampai kat tangan PU semalam cuma PU tak berkesempatan nak snap pic hadiah-hadiah tuh cuz badan tak berapa sihat, penyakit malas tuh memang 100% bermaharajalela kat badan nih. PU dapat 2 dress drp Stuffy2u.com,  keychain Langkawi, DVD+R dan perfume Kaloo Liliblue. Sampai jer rumah PU cuma test je dress2 yang PU dapat...Takut tak muat sebab nampak kecik bila tengok. Sekali dah sarung kat badan memang muat dengan badan PU. Cantik seyh dress-dress tuh. PU memang suka la. Ha......perfume Kaloo Liliblue tuh pulak, perggghhhh wangi seyh..Of cos la wangi kan ada ke perfume yang busuk?? Sambil mata pandang ke atas..Bau perfume nih smooth jer, sedap l0bang hedong nih hidu....

Nak tengok macam mana rupa hadiah-hadiah yang PU dapat. Jom review sesame..Untuk makluman pic hadiah2 yang PU dapat nih PU curik lagi kat blog Fiza jer..Maap, maap, maap sekali lagi...

 Nih perfume yang PU dapat..seyes sedap giler bau perfume nih...Nak order satu kat Fiza boleh??muahaha
 DVD+R yang PU dapat..Kompom PU nak simpan dalam laci. Ngah duk pikir nak buat apa dgn DVD nih..hehehe
PU dapat keychain yang tulisan kaler BIRU tuh ye kawan2

Maap la Yob, teman tak selitkan pic dress-dress yang teman dapat tuh...speakin Peghok lak PU nih..Ala dress-dress yang PU dapat tuh of cos la PU akan pakai nanti. Nanti akan PU snap pic PU pakai dress2 tuh bebanyak dan upload kat blog ku ini sampai lebam.

Besh2 kan hadiah2 yang PU dapat. PU niat nak berlagak ke hape pasal hadiah-hadiah nih kan cume nak share je..Kalo tak suke pangkah terus blog PU nih..Hado PU kesah???

Kalo sesape nak kenal dengan Azhafizah rerajin la singgah blog dia dan blog shop Fiza...Nak singgah blog personal Fiza klik je nama Azhafizah  nih. Fiza nih memang peramah tamah orangnya. Tak caye uols singgah blog dia & kenal dulu. Ringan tulang nak bantu PU tau. Bagus anak dara nih boleh buat calon menantu. Tapi kena tanya empunya body dulu takut dah di cop..hehehe.. Kalo uols nak singgah blog shop Fiza lak, klik Stuffy2u.com. Macam-macam ada di jual kat sini. Rugi kalo uols tak shopping kat sinun..

To Fiza, thanks for da sweetie & nice blog. I loikeee....:)

5 comments:

  1. wahh..kak,sweetnyer..leh kene diabetes ni..hehe..takde hal lah kak..hak akak dapat no 1 tu..suke bace entry akak..hehe..thanks a lot sebab puas hati dengan make over serta hadiah2 tu..errr..buat calon menantu?dah ade calon dah kak..orang nogori jugak..hehe..ringan tulang bagus kak..jangan berat b*****..kang takleh bangun..hehe..gudluck in da future ye kak..nice to meet PINK UMMI yang kreatif ni banyak idea..^__^

    BalasPadam
  2. @Azhafizah[フィザ]
    hahaha...
    kretip sangat la ahkak nih dik..
    kretip nak buat entry GA leh la..kretip nak renovate blog memang akak zero to hero..hahaha...
    gud luck utk fiza gak....
    seronok dpt kenal FIZA....(^ - ^)

    BalasPadam
  3. @PinkUmmi
    okaylah tu kreatip GA..leh mng byk hadiah.hihi..wahh..dah gune button reply to comment..okaykan button ni?

    BalasPadam
  4. wah2.. congrats PU.. Blog pun makin cantik now, hehe.. XP

    BalasPadam
  5. @Nisa' Azman
    thanks nisa...hehe blog cntik fiza yg buatkn..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.