Khamis, 7 Julai 2011

Kuiz #3

PU taip lelaju entry nih....Nak kemas baju sok lepas balik kerja terus bertolak balik Melaka..

Soklan kuiz #3 ialah

Berapakah RM yang PU spend untuk baju tunang + mekap + kek?

Jawab dengan sekali tekaan saja yer....PU akan bukak kuiz nih sampai jam 4.00 petang esok, 08 Julai 2011 5.00 petang esok, 09 Julai 2011 (Update)
Jez tinggalkan email dan jawapan uols kat komen box entry nih...

Hadiah???

PU rasa macam nak bagi something special drp Melaka..Tp tengok dulu macam mana...Kalo tak hadiah akan PU beli aje kat Seremban nanti....janji ada hadiah..wakaka...

Pemenang dengan jawapan yang paling tepat @ paling hampir PU akan announce terus kat email uols...So, be alert ok....

Dengan rasminya PU umumkan kuiz nih start dr sekarang.

Jom join nih, klik SINI
@ klik SINI terus pun boleh


5 ulasan:

  1. rm5500..

    hentam je..tak tau pap lgsung..hehe

    BalasPadam
  2. kite nk teka, urmmm, rm750..

    email : emy.heaven92@gmail.com

    BalasPadam
  3. saya teka rm430

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    BalasPadam
  4. nak teka....

    rm500

    blogspotcontest2011@gmail.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.