Komen pic PU dan semua layak dapat hadiah

STICKY POST UNTIL 31TH JULY 2011

Salam peeps!!!

Sebelum PU menidurkan diri sebab esok kurja PU nak bagi uols hadiah. Tapi ada syarat la kan....
PU ada masuk GA yang dianjurkan oleh CikDya. Pemenang ditentukan dengan pic yang banyak pengomennyer..Katanya..PU terhengen sangat nak menang shawl ribbon yang mahal tuh. Kalo tak dapat shawl ribbon tuh dapat saguhati shawl pun ok...

So, kat bawah ni term & conditionnya ok....

  1. Follow blog PU http://zahirahzahrin.blogspot.com & http://pinkummi.blogspot.com
  2. Then, komen pic PU nih. Klik SINI
  3. Komen je apa2 yang uols nak tapi jangan mengarut mencarut dah la yer..Hado yang PU piat telinga kuat2...
  4. Dah komen tinggalkan link uols kat kotak komen entry nih. Bagi sesiapa pengomen yang join GA nih sama, inform kat kotak komen entry nih & PU akan komen pic uols gak.
  5. Tarikh tutup 10 Julai 2011 31 Julai 2011
  6. Senang jer kan....nak tahu apa yang uols bakal dapat....Jom review hadiah yang PU nak bagi.
Hadiah2nya ialah :
10 pengomen pertama akan terima Dew Kiss Lip Tint 2g Simply Pretty
Pengomen yang seterusnya akan terima Flavor Savers Lip Balm 4g Simply Pretty
Kalo boyz2 yang nak join pun boleh tapi hadiah tetap sama la yer...Bagi jela kat gf, mak, kakak, adik dan sewaktu dengannya..hehehe

Thanks uols!!! :) 

36 comments:

  1. dh komen dh kat entri tue.. tue je kn kene wat? hehe..kene wat entri x? gud luck tau!

    BalasPadam
  2. done..!!
    hehehhh...~

    tak perlu wt entrii rite?

    gdluck taw~
    hope ade rezeki piinkummii..hehehhh

    BalasPadam
  3. syu komen dah..komen kat n3 syu jgk ye..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    BalasPadam
  4. ifa dh komen sis..
    ifa join gak..
    blh tlg komen pic ifa gak..
    tq sis..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    BalasPadam
  5. meoww cat dah komen...
    komen page meoww jugak yer..

    http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    BalasPadam
  6. ohya.. sy dh komen pic PU smlm.. Ni sy nk bg link.. sy tlg promte PU dkt blog utama sy.. hihii

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/07/komen-pic-pu-dan-semua-layak-dapat.html

    P/s : sharing is caring.. muahahaa

    BalasPadam
  7. thanx uols cuz dah komen PU..sape2 yang join ga nih tp PU lum komen pic uols inform PU yer..takut terlepas pandang...

    BalasPadam
  8. izan dah komen utk PU...
    gud luck ye...moga dpt shawl ribbon yg diidam2kan tu~

    BalasPadam
  9. salam. sy dah komen. goodluck!

    http://hqfizulhqkim.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. sy dah komen n dah wat entry promote..heehe..
    http://keyphochee.blogspot.com/2011/07/nak-hadiah-tak.html

    BalasPadam
  11. saya pun sama..

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    BalasPadam
  12. dah komen dan promote juga....

    http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/nak-hadiah-tak.html

    id follower: Nida

    tq:)

    BalasPadam
  13. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/komen-pic-pu-dan-smua-layak-dapat.html

    BalasPadam
  14. PU, done.. nih URL cp..:) http://littlequeenstory.blogspot.com
    tolong komen cp skali ek..:) klik>>^___________^ Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

    thanks..:)

    BalasPadam
  15. dah komen z:)

    http://huda1103.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. so kiut....^____^
    tolong k0men sy gak ekk...tanks...^__^

    http://pikacutegurl.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    BalasPadam
  17. sha dah komen...best of very luck again...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/komen-pic-pu-dan-semua-layak-dapat.html

    QUEENPINK DAH KOMEN PIC PU.GOOD LUCK YE..

    BalasPadam
  19. jom join.. http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html

    BalasPadam
  20. gud luck!!

    btw jom komen kt link entry wani gak..

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    BalasPadam
  21. emailkan details
    awak menang
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/pemenang-baru-nana-giveaway.html

    jom join GA
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/like-win.html

    BalasPadam
  22. cek sini

    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/pemenang-baru-nana-giveaway.html

    jom join

    http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

    BalasPadam
  23. dh komen pic tu.

    http://kontestaje.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. mama dh komen..moga ada peluang PU dpt hadiah yg diinginkan tu..

    BalasPadam
  25. slm..wa pun dah join
    http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/07/komen-pic-pu-dan-semua-layak-dapat.html

    BalasPadam
  26. saya dah komen pic anda..:)

    semoga berjaya ya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.