Khairul Fahmi Curang???

Dua tiga hari nih memang agak kecoh sikit dengan kisah Penjaga Gol Negara dan blogger jejariruncing. Maap yer PU post cerita diorang kat blog angin sepoi-sepoi bahasa PU nih bukan tujuan nak up kan trafik ke hape tapi PU nak gak share cerita nih.

Memang PU ada baca kisah diorang nih tapi jadi silent reader jela kan. Tapi PU tak sangka lak hubungan diorang jadi macam nih. Dan tak sangka pulak Khairul Fahmi boleh berubah sekelip mata. Rasanya baru aje diorang bertunang. tup tup jadi macam nih pulak. Apa kes?? Bila jejariruncing titipkan doa buat tunangnya tuh PU rasa sedih gak la..Sebab doa tuh jugak yang PU akan amalkan kalau jadi something antara PU dengan incik hubby dulu. Alhamdullillah hubungan we ols masih utuh hingga ke hari ini.

Apa yang PU tak sangka bila baca wall post FB blogger jejariruncing, Elia marahkan Khairul Fahmi sebab tinggikan suara dekat mak Elia. Haishh...nih dah lebih..Apa kes dengan si Khairul Fahmi nih tinggikan suara kat mak Elia pulak. Takkan dah lupa daratan kot. Jangan meninggi diri der...Hidup kita nih umpama roda tau, kekadang kita kat atas kekadang kita kat bawah. Masa kita tengah ngetop memang orang akan sanjung tapi bila kita jatuh merudum, pikir sendiri la apa kita akan dapat.


Credit to Abang Nara

Katanya Khairul Fahmi berubah kerana seorang perempuan bernama Dahlia Teck. Apakah? Mentang-mentang dah glamour ada pulak nak rapat tanpa pedulikan status orang tuh yer. Apa nak jadi dengan dunia sekarang nih. Dunia oh dunia!




Gambar-gambar yang didakwa Dahlia Teck punca hubungan Khairul Fahmi dan blogger jejariruncing retak...Tak dapat dibuktikan kesahihan 100% hanya diorang jer yang tahu.

Kepada blogger Elia, anggap ajelah apa yang berlaku ada hikmahnya. Mungkin ada sebab ALLAH uji kita dengan dugaan yang macam nih. Tabah hadapi ujian dan dugaanNya. Sama-sama la kita doakan agar hubungan mereka akan kembali pulih seperti dulu. Semoga ALLAH bukakkan pintu hati Khairul Fahmi supaya kembali ke pangkal road!

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.