Jersi Bola Harimau Malaya Aina

Sekarang nih mana pergi semua sibuk bercerita pasal bola...bola..bola dan bola...Nak nak team bola sepak Malaysia sekarang semakin menyengat. Dulu PU akui memang tak minat dengan bola sebab apa nak tahu? Sebab PU rasa pemain bola dulu-dulu tak fokus dan banyak lalai. Kalau lawan tak pernah menang atau pendek kata masuk gol la. PU tak kisah andaikata kalah tapi corak permainan tuh biar mantap nih tak hampeh. PU maksudkan pemain bola yang sebelum nih saing2 Khalid Jamlus dulu tuh. Sape nak marah, marah la PU cuma luahkan pendapat tau. Ini kira PU jujur mengaku tak suka bola sepak sebelum nih. Tapi sekarang tak lagi tau.

Sejak PU tengok corak pemain-pemain bola sepak kita yang semakin mantap dan banyak menang, buat PU bangga walaupun kekadang ada agk terkucilnya. Biasa la kan adat perlawanan ada kalah ada menang. Bila masuk gol jer PU orang pertama yang menjerit "GOL". Punya la excited..huhu...

Kalau ada perlawanan bola memang PU join sekaki dengan incik hubby tengok. Kalau dulu memang kompom akan bergaduh berebut nak tengok tv. Sekarang dah tak gaduh sebab dua-dua akan tengok bola...weee...............Sama-sama giler bola. Sekarang menjadi-jadi giler bola.

Baru sat tadi incik hubby send mms pic jersi Bola Harimau Malaya dia belikan untuk Aina. Tapi jersi tak la sejibik macam jersi yang digunakan sebelum nih...Janji jersi tuh kuning hitam, belang-selang kira ok dah...Punya kuat la pengaruh bola nih sampaikan anak pun incik hubby libatkan sekali. Sayangkan anak punya pasal ye tak..Takkan untuk Aina jer untuk Umminya takkan kot incik hubby oi...muahaha


Kiut jer jersi nih......PU suka...PU suka :)

1 comments:

  1. akak..tenkiu so much..
    entry utk akak

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/tolong-jerit-kuat2-kat-follower-daku.html

    btw nnt emel kat fara nama,alamat & no fon kat

    najihahnurfarah@yahoo.com ye. Gift for u

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.