Isnin, 4 Julai 2011

Follower ke 300 blog aDieyZa

Entry nih PU taip laju....Alhamdullillah PU jadi follower ke 300 blog aDieyZa. Macam biasa la kan kalo BW or join CGL perkara wajib PU buat ilah follow blog tuh dulu. Tak kisah la kalo owner blog tuh cakap takde paksaan nak follow blog. PU pun tak suspek....eh silap..PU pun tak duga la aDieyZa nih ngah cari follower bertuah yang ke 300. Dia ade buat entry pasal mencari follower ke 300 sebelum nih kat blog dia tapi PU tak perasan pun. PU main bantai follow jer. Tak kisah la nombor bertuah ke hape janji "I Follow"..muahaha
Alhamdullillah, menurut aDieyZa dia nak bagi something special kat PU sebagai tanda terima kasih follow blog dia....

Nak baca entry pasal aDieyZa menanti follower ke 300 klik SINI
Nak baca entry khas aDieyZa untuk PU klik SINI

PU arap uols singgah2 la kat blog aDieyZa dan jangan lupa follow...Blog aDieyZa pun pink jugak...


Nak review blog aDieyZa uols klik aje header blog dia nih k....
To aDieyZa thankx yer..I loikeeee :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.