Faktanya

Faktanya....

Hari nih PU tersangat la busy....dari hari Isnin sampai semalam PU tak busy, free tersangat2 la free..
Nak tau macam mana boleh busy tahap gaban???

Nih semua gara2 adik2 PU kat ofis nih tetiba datang cakap kat PU " Kak Mimie saya nak buat claim."
Haiyakkkkk!!!!Terkedu PU jap..

Sebelum nih PUdah banyak kali tanya diorang ada ke tak nak buat claim...Tapi sorang pun tak nak..
Disebabkan PU free, PU ngadap la blog.

Sekali tetiba hari nih adik2 3 orang nih datang menyerang PU sebab claim...Ishhh..hari nih last day baru datang nak menyerah diri...Sebelum nih tanya, masing2 menyombong..cittt!!!!

Nasib baik EO PU ada tolong settlekan elaun lebih masa diorang..PU lak buat elaun perjalanan diorang...Faktanya PU akan mula busy start 1hb sampai la 10hb setiap bulan...

Bila jadi macam nih last minit mau tak kelam kabut dibuatnya. Nak buat baucer bagai..kena cop dan sign pegawai...kalo ada 10 oarang adik2 macam nih mau pengsan dibuatnya...

To adik2 PU yang nakal nih -----> Syahir, Apis Jiboi dan Apis Shazali korang memang tau!!!Suke dera akak macam nih..mencikkk!!! :P

0 comments:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.