Sabtu, 2 Julai 2011

Day 8 : Pergaduhan paling terok yang pernah anda alami

Salam peeps!!!

Hari nih dengan penuh keterujaan PU sahut cabaran hari ke 8...Tajuk yang amat payah bagi PU untuk jawab...

PU tak nak ingat balik kenanga pahit nih sebab dah lama maafkan orang-orang yang menabur fitnah tuh...Tapi PU try my besh share dengan uols la yer..

Sepanjang PU hidup bernafas di muka bumi nih la kan pergaduhan yang paling teruk PU alami masa study dolu..PU bergaduh dengan roomate PU yang merangkap kawan baik PU gak....Semuanya gara-gara mul0t2 tempayan yang mereka cerita pasal dia..Masa tuh PU memang hangen n langsung tak tegur kawan PU tuh..PU angkut tilam tido kat blek beshfren PU lagi sorang, Maria....

Lama gak we ols bergaduh...Then, lama2 otomatik we ols berbaik semula..Semuanya gara-gara masing-masing terperanjat masa terserempak kat toilet. Stat dari situ PU berbaik2 semula dan masa tuh gak la baru PU tahu sape yang betul sape yang salah...

Tuh la kan orang kalo nak putuskan persahabatan kita nih macam2 cara diorang buat supaya bergaduh. Alhamdullillah sampai skang we ols still baik lagi walaupun memasing bz...Pengajaran untuk PU gak supaya lebih2 berhati2 dengan orang yang bertalam 4 muka nih..ngeeeeeee...

Cukup la erk PU citer sampai sini jer..Xmo ingat balik la..Wat sakit jiwa jer nti..
Daaaa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.