Jumaat, 22 Julai 2011

Dapat buat treatment free kat New York Skin Solutions

Tengahari tadi dalam pukul 12.30 PU de appointment dengan New York. PU terpilih antara 100 orang yang bertuah buat treatment free bernilai RM688. Semuanya gara-gara PU de join contest kat advertisement nuffnang tuh. PU pilih New York untuk jawab soklan. Tapi tak sangka la 100 orang yang pertama join akan terima rawatan percuma.

PU sampai agak lewat sket cuz jalan jammed. PU sampai dalam kul 12.45. Kira lewat la kan...Treatment nih makan masa selama 3 jam. Mula-mula muka PU di scan oleh Konsultan yang akan merawat PU. Mula2 PU fikir tak la teruk sangat muka PU nih rupanya teruk gak masalah muka PU. Kulit muka PU jenis kombinasi. Masalah muka PU  Ada certain part yang kering, blackhead, whitehead, kolagen kat muke dah takde. Konsultan yang handle PU nih scan tangan PU dan muka PU. Tangan PU ok takde masalah cuma muka jelah.

Treatment nih makan masa 3jam. Mula-mula PU di brief tentang masalah muka yang PU hadapi. Pastu, buat treatment muka. Lepas 3 jam sesi tuh, muka PU di scan lagi sekali. Alhamdullillah nampak perubahan di muka PU. Tapi tuh la kan, konsultan PU nih macam memaksa sket la PU teruskan treatment nih. PU dapat diskaun RM 2050 dan cuma perlu bayar RM 3500 sahaja untuk buat 10 kali treatment lagi. Konsultan mintak PU bayar RM 500 sebagai deposit. Bab nih yang PU kurang gemar. Masa diorang call PU, diorang suh datang bawak kad pengenalan sahaja takde pulak cakap suh bawak duit. Pastu cakap treatment tuh free dan PU akan diberi baucer RM300. Last-last abis treatment suh bayar RM 500. Bukan PU tak nak teruskan treatment nih tapi banyak benda lain yang LEBIH PENTING perlu PU buat. Kalau ada rezeki lebih baru PU fikir nak buat treatment nih.

PU memang berpuashati dengan layanan staf-staf kat New York nih tapi tuh la kan. Masa call, cakap treatment nih free untuk percubaan dan takde paksaan nak buat treatment yang seterusnya atau pun tak. Sekarang lain pulak jadinya, treatment tuh memang free tak perlu bayar tapi baucer RM 300 tuh tak dapat. Tapi PU tak kisah la kan. Dapat rasa treatment free nih pun okey. InsyaALLAH PU akan buat treatment nih gak tapi bukan buat masa sekarang nih.

Apa-apa pun PU seronok dapat rasa treatment MAHAL macam New York nih. Benda free sape tak nak kan..hahaha

10 ulasan:

  1. alaaahh..yg mnerr??...tak nmpk punsss

    BalasPadam
  2. salam kak..
    saya dapat gak tapi london weight and yunnam.
    huu.. nyaris2 nak pi.. tapi tak pi, coz paper ada kuar brta ni.. kalu takk mesti paksa soh langgan kan?
    :P

    BalasPadam
  3. @namasayaiqa
    wassalam
    elok la adik tak pi lagi..kalo pi kompom kena paksa langgan mcm akak kene nih...
    x pi pun xpe...

    BalasPadam
  4. haa..saya pon pernah jugak kena mcam ni dulu.
    baiknya promote kat kita.bila dah siap semua siap suruh buat next appoinmet tp kena bg deposit dulu..hahaa

    mcm2 saya kona..cakap tak bawa cash, dia cakap tak pa bgi je atm kad kita buat debit, saya ckp takda duit la dlm akaun..hihi

    tak puas hati lagi suruh tya hubby..mcm paksa juga la.

    last2 saya cakap duit semua dalam simpanan ASb.skrg ni bukan boleh percaya.. teruih diam..

    hadoi la ..

    BalasPadam
  5. [url=http://viagranowordercheap.com/#tfkzz]cheap viagra 200 mg[/url] - cheap generic viagra , http://viagranowordercheap.com/#suhdj viagra 100 mg

    BalasPadam
  6. [url=http://orderdeltasonedirectly.com/#pgflg]generic deltasone[/url] - deltasone 10 mg , http://orderdeltasonedirectly.com/#pncec cheap deltasone

    BalasPadam
  7. [url=http://orderlasixdirectly.com/#fhwug]lasix online without prescription[/url] - lasix online without prescription , http://orderlasixdirectly.com/#djtmu generic lasix without prescription

    BalasPadam
  8. [url=http://cialisnowordercheap.com/#vnaft]cialis 20 mg[/url] - cheap cialis 20 mg , http://cialisnowordercheap.com/#ohrrd cheap cialis 40 mg

    BalasPadam
  9. [url=http://orderclomiddirectly.com/#lqjab]buy clomid 50 mg[/url] - clomid online , http://orderclomiddirectly.com/#zrdus buy clomid 50 mg

    BalasPadam
  10. [url=http://genericlevitraednowonline.com/#wxbwa]levitra 40 mg[/url] - levitra online , http://genericlevitraednowonline.com/#gjfyp generic levitra

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.