Jumaat, 15 Julai 2011

Blogku belum popular..

Salam semua..
Kali nih PU join segmen yang dianjurkan oleh Lulu Pages....Bagus betul segmen nih boleh PU promo blog PU yang baru nak menapak nih.

Nak join segmen nih??Klik banner kat bawah nih ok...


PU rasa....bukan rasa lagi dah memang pun!!Blog PU nih belum popular lagik sebab as PU mention b4, PU nih baru menapak dalam arena berblogging nih. Dah ada blog since Disember 2010 tapi suam suam air suam jela...Tak aktif sangat. Masa tuh penyakit M menguasai diri ku ini hahaha...PU start giler berblogging pertengahan bulan April 2011. So, follower memang tak ramai lagik dan ramai yang tak kenal sape PU nih. PU join segmen nih supaya cik manis Lulu Caldina nih promo blog PU seantero dunia..Muahaha.....

Sekian itu shj coretan PU.....Lulu Caldina akan buat sticky post 48jam list peserta. Apa lagi jom join reramai.

6 ulasan:

  1. jom terjah..

    http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

    hite me back k...dnt forget...

    BalasPadam
  2. Blog tak popular datang melawat...

    Jom melawat blog tak popular
    Blogku Belum Popular

    BalasPadam
  3. jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

    BalasPadam
  4. melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..i follow blog pink ummi..heheh..sudi2 ler follow blog ku yer..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.